Yhdistys

Varsinais-Suomen perheterapiayhdistys on alueensa perhe- ja paripsykoterapeuttien vertaisyhteisö.

Yhdistyksen jäsenmaksu v. 2020 on 20 euroa. Jäsenenä tutustut kollegoihin, saat ajankohtaista tietoa ja osallistut jäsenhinnalla yhdistyksemme järjestämiin koulutuksiin. Virallisten kevät- ja syyskokousten lisäksi jäsenet verkostoituvat mm. lounastapaamisissa ja pikkujouluissa. Yhdistyksen jäsenet saavat alennusta myös Suomen perheterapiayhdistyksen koulutuksista.

Jäseneksi voivat liittyä Varsinais-Suomen alueella toimivat perhe- ja paripsykoterapeutit sekä perheterapeuttista työtä tekevät. Yhdistyksen jäsen on oikeutettu osallistumaan äänioikeutettuna vuosikokoukseen ja hänellä on mahdollisuus asettua ehdolle tullakseen valituksi yhdistyksen johtokuntaan.

Tervetuloa Mukaan!