Ajankohtaista

Tunnekeskeinen työskentely ja kiintymyssuhdeteoria – yksilöt, parit ja perheet

Kouluttajana psykologi ja paripsykoterapeutti Hanna Pinomaa

Varsinais-Suomen perheterapiayhdistys ry järjestää yhteistyössä MIELItietty-hankkeen kanssa koulutuksen

AIKA: Keskiviikko 3.11.2021 klo 9 – 16 Lounastauko (omakustanteinen) klo 11-12. Aamulla ja iltapäivällä pientä tarjoilua.

PAIKKA: Puutarhakadun auditorio os. Puutarhakatu 1, Turku. Koulutukseen voi osallistua myös etäyhteydellä (osallistumishinta on sama)

KENELLE: Koulutus on tarkoitettu kaikille vuorovaikutus- ja terapiatyötä tekeville ja muille asiasta kiinnostuneille.

HINTA: Koulutuksen hinta on 150€ (alv 0%) ja Varsinais-Suomen perheterapiayhdistyksen jäsenille 120€ (alv 0%). Maksu tulee suorittaa 17.10.2021 mennessä Varsinais-Suomen perheterapiayhdistyksen tilille FI90 4713 0010 0823 37 Maksaessasi käytä viitettä 13068

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIETOA: Sitovat ilmoittautumiset 15.10.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: sihteeri@vspy.fi Ilmoittautuessa kerro nimesi, työpaikkasi sekä osallistumistapa (paikan päällä vai etänä). Paikkoja on 130 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutetaan ajankohtana voimassaolevien koronarajoitusten mukaisesti.


Yhdistyksen lounastapaamiset

Lounastapaamisia järjestetään edelleen koronarajoitukset huomioiden. Seuraa ajantasaiset tiedot FB-ryhmästä.

Yhdistyksen jäsenillä on facebook-ryhmä, jossa voit osallistua näitä lounastreffejä ja muita tapahtumia koskevaan viestittelyyn. Ryhmään pääsee mukaan laittamalla viestin face-sivuista vastaavalle Nina Kauppiselle, nina.kauppinen [at] circleoflight.fi tai jollekin muulle ryhmän jäsenelle.